Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Denizli’nin Tavas ilçesinde Türk Polis Teşkilatı’nın 174. kuruluş yıl dönümü ve Polis Haftası çeşitli etkinliklerle kutlanıyor.

        Türk Polis Teşkilatı’nın 174’üncü kuruluş yıl dönümü Denizli’nin Tavas ilçesinde çeşitli etkinliklerle kutlanıyor. Bu kapsamda teşkilatın yıl dönümünü vatandaşlarla birlikte kutlayan Tavas İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından, ilk olarak Atatürk Anıtın’na çelenk konuldu, sonrasında Mestenağa Camii’nde İlçe Müftülüğü’nün de desteğiyle mevlüt okutup lokma hayrı yapıldı. İlçe Emniyet Müdürlüğü, ayrıca vatandaşlara pilav hayrı da gerçekleştirildi. Etkinliklere, Tavas Kaymakamı Recep Öztürk, Belediye Başkanı Hüseyin İnamlık, İlçe Emniyet Müdürü Tolga Adagülü, polisler ve vatandaşlar katıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Denizli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Denizli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler