Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Denizli’nin Çivril ilçesinde çalıntı traktörün peşine düşen ve 6 kişiyi gözaltına alan jandarma ekipleri traktör ile birlikte uyuşturucu da ele geçirdi.

        Edinilen bilgiye göre, jandarma ekipleri Çivril’de bir çiftlikten traktör çalınması üzerine harekete geçti. Yaptıkları çalışmada olayın şüphelisi olarak 6 kişiyi gözaltına alan ekipler ardından soruşturmayı derinleştirdi. Gözaltına alınan zanlıların sorgularından sonra evlerinde yapılan aramada kullanıma hazır uyuşturucu ile çalıntı olduğu tespit edilen traktör ele geçirildi.

        İfadelerinin ardından 3 kişi serbest bırakılırken, adli makamlara sevk edilen zanlılardan H.Y, M.K, M.Z. ise çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Denizli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Denizli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler