Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, kentteki içme suyu hat tamiratı nedeniyle 29 Nisanda Güzelköy, Kale, Çeltikçi, Salihağa ve Üzerlik Mahallelerinde su kesintisi yaşanacak.

        Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) Genel Müdürlüğünün içme suyu hat tamiratı nedeniyle su kesintisine gidilecek. DESKİ’den yapılan açıklamada, 29 Nisan Pazartesi günü içme suyu hat tamiratı nedeniyle 09.00 18.00 saatleri arasında Güzelköy, Kale, Çeltikçi, Salihağa ve Üzerlik Mahallelerinde planlı su kesintisi yapılacağı ifade edildi. Mahalle sakinlerinin kesintilerden mağdur olmamaları için önlem almalarının istendiği açıklamada, çalışmaların erken tamamlanması durumunda suyun belirtilen saatten önce verilebileceği kaydedildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Denizli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Denizli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler