Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        DENİZLİ'nin Merkezefendi ilçesinde 70 bin lira değerinde inşaat malzemesi ve iskele demiri çaldıkları tespit edilen 3 kişi, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

        Merkezefendi ilçesi Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'ndeki dört ayrı inşaattan hırsızlık ihbarını alan polis, mahallede inceleme başlattı. Ekiplerin olay yerinde yaptığı incelemede inşaatta iskele kurmak için kullanılan 70 bin lira değerindeki demir parçalarının çalındığı tespit edildi. Olayla ilgili başlatılan inceleme ve araştırmanın ardından polis ekipleri, demir malzemelerin Oktay G., Mehmet K. ve Mustafa Ç. tarafından çalındığı belirlendi. Şüphelileri yakalamak için operasyon başlatan polis, Oktay G. Mehmet K. ve Mustafa Ç.'yi kamyonetle çaldıkları iskele direkleriyle birlikte bir yakaladı. Gözaltına alınan 3 şüpheli, sevk edildikleri adliyede tutuklandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Denizli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Denizli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler