Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Denizli Merkezefendi Belediyesi, ilçe sınırları içerisinde eğitim ve öğretim gören ortaokul öğrencilerine karne hediyesi olarak sinema bileti verecek.

        Karnesini getiren ilk 3 bin 5678. sınıf öğrencileri biletlerini Merkezefendi Kültür Merkezi ile Merkez Kütüphane’den temin edecek. Bir alışveriş merkezinde bulunan Avşar Sinemaları’nda gösterime giren ‘Aladdin’ isimli filmi izleyecek olan öğrenciler biletlerini Cumartesi günü saat 13.00’den itibaren temin edecekler.

        Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “20182019 eğitim ve öğretim yılını başarıyla tamamlayan tüm öğrencilerimizi kutluyorum. Merkezefendimizde okuyan ortaokul öğrencilerimize karne hediyesi olarak sinema bileti vereceğiz. Merkezefendi Belediyesi olarak öğrencilerimizin her zaman yanındayız” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Denizli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Denizli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler