Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        DENİZLİ'nin Merkezefendi ilçesinde, kontrolsüz kavşakta kırmızı ışıkta geçince otomobille çarpışan elektrikli bisikletteki 2 kişi yaralandı. Kaza anı ise güvenlik kamerasınca kaydedildi.

        Kaza, dün saat 20.00 sıralarında, Muratdede Mahallesi 29 Ekim Bulvarı'ndaki kontrolsüz kavşakta meydana geldi. İsmail Kaynar yönetimindeki 20 PT 009 plakalı otomobil, kırmızı ışıkta geçen Suriye uyruklu Yahya Haccuma yönetimindeki elektrikli bisiklete çarptı. Çarpmanın şiddetiyle elektrikli bisiklet, yaklaşık 20 metre sürüklendi. Kazada her ikisi de kasksız olan elektrikli bisikletteki sürücü Haccuma ve arkada oturan arkadaşı Mehmeat Ahmet, ağır yaralandı. İhbar üzerine kaza yerine 112 Acil Sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin olay yerindeki müdahalesinin ardından yaralılar, ambulanslarla Denizli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Polis, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. Öte yandan kaza anı bir işyerinin güvenlik kamerasınca görüntülendi. 

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Denizli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Denizli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler