Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Denizli büyükşehir Belediye başkanı Osman Zolan, 15 Temmuz’un darbe girişimi olduğu kadar asıl amacının Türkiye’yi işgal planı olduğunu kaydederek, “Bu darbe girişimi olduğu kadar ülkemizi işgal etme, ülkemizi paramparça etme girişimiydi. Ama Türk milleti bundan sonrada ülkemize yapılacak her hangi bir saldırıda yine dimdik ayakta vatanımıza sahip çıkacak” dedi.

        15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında binlerce vatandaş bir araya geldi. Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından 15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanı’nda sivil toplum kuruluşlarının da katılımı ile gerçekleştirildi. Vatandaşlar alana polis tarafından oluşturulan arama noktasında geçtikten sonra alındı. Vatandaşlar etkinliğe ellerinde Türk bayrakları ile gelirken, meydanda dev Türk bayrakları da açıldı. Tasavvuf müziği konseri ile başlayan etkinlikte, katılımcılara ikramlarda da bulunuldu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Denizli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Denizli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler