Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Denizli Büyükşehir Belediyesinin 5 yıllık stratejik planını hazırlamasına önemli katkı sunacak anket başlatıldı. Şehrin gelecek 5 yılının planlanmasında Denizlililerin görüş ve düşüncelerinin büyük önem taşıyacak. Vatandaşların yapacağı 10 soruluk ankete büyükşehir belediyesinin resmi sitesinden erişilebildiği duyuruldu.

        Denizli Büyükşehir Belediyesinin gelecek 5 yılı kapsayacak hizmet, çalışma, faaliyet ve projelerini belirlemek üzere yapacağı stratejik plan için Denizlilerin görüşlerinin büyük önem taşıdığı vurgulandı. "Denizli Büyükşehir Belediyesi 20202024 Stratejik Planı" kapsamında anket başlatıldı. ‘Şehrimizin geleceğine birlikte yön verelim’ sloganıyla duyurulan anket Denizli Büyükşehir Belediyesinin resmi internet sitesinden yayınlanmaya başladı. 21 Temmuz gününe kadar sürecek vatandaşlara ankette adsoy ad belirtmedikleri, 10 soru yöneltildiği öğrenildi. Denizlililerin gelecek 5 yılda neler yapılması gerektiğini belirleyeceği ankette vatandaşlardan gelecek proje önerileri de dikkate alınacak.

        “Denizli'nin gelecek 5 yılına ışık tutacaklar”

        Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 20202024 Stratejik Planı'nın Büyükşehir Belediyesinin hizmet kalitesinin daha da artırılmasında büyük önem taşıdığını işaret ederek, Vatandaşların önemli ölçüde katkı sunacağı stratejik planın Denizli'nin gelecek 5 yılına ışık tutacaklar. Hemşerilerimizin görüş ve önerileri bizim için her zaman çok önemli olmuştur" dedi.

        Denizlilileri Büyükşehir Belediyesinin internet sitesinden erişilebilen anketi doldurmaya davet etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Denizli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Denizli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler