Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Denizli Büyükşehir Belediyesi, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'un talimatı üzerine ağır hasar alan Tutluca Merkez Camisi’ni yıkarak vatandaşların can güvenliğini sağladı.

        Denizli Büyükşehir Belediyesi Bozkurt, Çardak ve Baklan ilçesinde etkili olan depremin hemen ardından tüm ekiplerini seferber etti. Bölgede ilk olarak Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'un incelemesinin ardından, ağır hasarlı olduğu için yıkılması talimatını verdiği Bozkurt’un Tutluca Mahallesi’ndeki Tutluca Merkez Cami için harekete geçti.

        Öte yandan vatandaşların ihtiyaçları doğrultusunda kurulan geçici barınma bölgesinin aydınlatma, temiz su ve yangın güvenliği için nöbet tutan Denizli Büyükşehir Belediyesi ekipleri çeşitli ikramlarda bulunmaya devam ediyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Denizli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Denizli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler