Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bir otel tarafından gerçekleştirilen turnuvanın son gününde Merkezefendi Belediyesi Denizli Basketbol, Konyaspor'u 7652 mağlup etti. Sezona hazır olduğunu gösterdi.

        Karşılaşmaya iyi başlayan Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket, üstünlüğü de eline aldı. Çeyreğin ilk yarısında ayağından sakatlanan Konyaspor'un tecrübeli oyuncusu İbrahim Yıldırım, oyuna devam edemedi. İlk çeyrek 2317 Merkezefendi önde tamamladı. İkinci çeyreğin ilk dakikalarında pota altındaki pozisyon sonucu sakatlık yaşayan Konyaspor'dan Berkay Sinirlioğlu da oyuna devam edemedi. İlk çeyrekteki üstünlüğünü sakatlıklardan sonra zorlanmadan koruyan Merkezefendi, çeyreği 3929 önde tamamladı. İkinci yarıda Konyaspor hem eksikler hem de yapılan düzensiz şut tercihleriyle oyundan düşmeye başladı. Farkı daha da açan Merkezefendi karşılaşmadan 7652 rahat bir galibiyetle ayrıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Denizli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Denizli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler