Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Denizli’nin Pamukkale ilçesinde, “Kendi İşini Kurma Projesi” ile İŞKUR’un verdiği hibeyle 4 inek alan eski hükümlü, yeni bir hayata başlayarak eski zor günlerini geride bırakmanın mutluluğunu yaşıyor.

        Denizli’de çeşitli suçlarından dolayı 2 yıl cezaevinde kalmasının ardından, bir arkadaşının tavsiyesiyle eski hükümlülerin İŞKUR’un projesi ile yararlandığını öğrenen 43 yaşındaki Eyüp Koyuncu “Kendi İşini Kurma Projesi” ile destek alarak simental cinsi 4 adet inek alarak yepyeni bir hayata başladı.

        Pamukkale ilçesi Goncalı Mahallesi’nde yaşayan Koyuncu, annesinin ölümünün ardından yaşadığı sorunlardan dolayı suça bulaştığını, bu yüzden 2 yıl cezaevinde kaldığını söyledi. İŞKUR’un projesi sayesinde iş kuran Koyuncu, “Bu hem bana ışık oldu hem de mahallemde 'Senin iş olmaz' diyen çoğunluğa umut oldu. Bugün 7 büyükbaş hayvanım mevcut. Aylık ortalama 600 litre sütün 400 litresini süt kooperatifine, 200 litresini de perakende satıyorum. Yaşantımı değiştirdim. Allah devletimizden razı olsun. Mutluyum, huzurluyum. Ben her şeyi geride bıraktım, tertemiz yeni bir sayfa açtım" şeklinde konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Denizli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Denizli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler