Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Denizli Buldan Belediyesine, Antalya merkezli bir şirket tarafından biri hibe edilen bir diğeri de 1 ay kullanılmak üzere verilen greyderlerin ortadan kaybolması üzerine şirket tarafından belediye aleyhinde icra mahkemesinde dava açıldı.

        Buldan’da geçtiğimiz Haziran ayında yaşanan ilginç olayda 2 greyder bir anda ortadan kayboldu. İddialara göre, merkezi Antalya’da olan şirket tarafından geçtiğimiz 31 Mart yerel seçimleri öncesi Buldan Belediyesine bir greyder hibe edildi, bir diğeri ise 1 aylığına bedelsiz olarak geçici süre ile verildi. Greyderler tırlar ile şirketin Antalya’daki araç parkından Buldan ilçesine getirildi. Ardından greyderler belediyenin şirketleri bünyesinde kullanılmaya başlandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Denizli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Denizli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler