Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ahmet İSTEKTolga YILDIRIM/DENİZLİ, (DHA)DENİZLİ'nin Çardak İlçesi Hayriye Mahallesi'nde çıkan yangın sırasında kuruyan ağaç ve dallarını ayırmak için ormanlık alanda görev yapan orman işçilerinin bıraktığı traktör ile motosiklet, alevlerden kül oldu.

        Denizli'nin Çardak İlçesi Hayriye Mahallesi'nde dün öğle saatlerinde başlayan orman yangınında, soğutma çalışmaları devam ediyor. Orman işçilerinin karadan arazözle gerçekleştirdiği soğutma çalışmalarında helikopterler de havadan müdahale ediyor.

        ÖLÜMDEN DÖNDÜLER

        Yangın sırasında ormanda çalışan işçilerin ölümden döndüğü ortaya çıktı. Kuruyan ağaç ve dalların ayrımı sırasında, alevlerin yakınında yer alan traktör ile motosiklet yangında kül oldu.

        Alevlerin 280 hektar ormanlık alanına zarar verdiği yangında, küle dönen ağaçlar havadan görüntülendi. DHA-Güvenlik Türkiye-Denizli / Çardak Ahmet İSTEKTolga YILDIRIM

        2020-09-04 12:31:42

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Denizli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Denizli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler