Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ramazan ÇETİN/ DENİZLİ, (DHA)DENİZLİ'nin tanınmış avukatlarından Anıl Aba (35), geçen yıl bir davada karşı tarafın avukatı olan Belarus vatandaşı Evganiya Hvorova (32) ile nikah masasına oturdu. Çiftin nikahını Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan kıydı.

        Denizli Barosu avukatlarından olan Anıl Aba, geçen yıl bir duruşmada karşı tarafından avukatı olan Belarus vatandaşı Evganiya Hvorova ile tanışıp, arkadaş oldu. Dava nedeniyle görüşen ikilinin arkadaşlıkları zamanla aşka dönüştü. Aba ve Hvorova, bu birlikteliklerini nikah masasına taşıdı.

        Merkezefendi ilçesinde bir restoranda nikah töreni düzenlendi. Tören, koronavirüs tedbirleri kapsamında önlemler alınarak yapıldı. Çiftin nikahını Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı AK Partili Osman Zolan kılarken, şahitliklerini ise Alparslan Türkeş'in oğlu Ahmet Kutalmış Türkeş, asıl mesleği avukatlık olan  Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan ve MHP Pamukkale ilçe Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, Onur Aba ve Ahmet Bayrak yaptı. Aba ile Hvorava, nikahta  töreninde birbirlerine 'Evet' diyerek, hayatlarını birleştirdi.  Törene çiftin aileleriyle birlikte çok sayıda davetli katıldı.DHA-Genel Türkiye-Denizli Ramazan ÇETİN

        2020-09-27 14:52:01

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Denizli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Denizli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler