Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ramazan ÇETİN/DENİZLİ, (DHA)DENİZLİ'nin Sarayköy ilçesinde, yüzlerine kar maskesi takarak bir elektrik santralinden 250 bin lira değerinde kablo hırsızlığı yaptıkları belirlenen 3 kişi, Jandarma Suç Araştırma Timi'nin (JASAT) yaya olarak 40 kilometre boyunca araç izini takip edip, 36 güvenlik kamerasında 186 saat video inceleme yapması sonucu yakalandı.

        İl Jandarma Komutanlığı'nın dedektifleri olan JASAT, Sarayköy ilçesindeki bir elektrik santralinden 250 bin lira değerinde kablo çalınmasıyla ilgili araştırma başlattı. İlçe Jandarma Komutanlığı ile birlikte JASAT ekipleri, bölgede bulunan 36 farklı güvenlik kameralarından 186 saat yaptığı video incelemesi sonucunda hırsızlık olayına karışan 3 kişinin minibüsle 3 farklı sahte plakayla köy yollarından gittiklerini belirledi. Jandarma ekipleri, yaya olarak 40 kilometre araç izini de takip etti.  Yapılan araştırma sonucunda hırsızlık olayına karışan şüphelilerden Serdar D. (35) ile İzzet D. (16) Bursa'da, İbrahim Ç. (23) ise Diyarbakır'da yapılan operasyonla gözaltına alındı. Denizli'ye getirilerek sağlık kontrolünün ardından adliyeye sevk edilen zanlılardan Serdar D. ile İbrahim Ç. tutuklandı. İzzet D. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Zanlıların işyerine ait kabloları çaldığı anlar ise, çevredeki güvenlik kameraları tarafından kaydedildi. Görüntülerde, bir minibüsle gelen kişilerin işyerinden kaçma anları ve çevresinde dolaşma anları yer alıyor.DHA-Güvenlik Türkiye-Denizli / Sarayköy Ramazan ÇETİN

        2020-10-03 12:41:12

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Denizli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Denizli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler