Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Deniz TOKAT/ DENİZLİ, (DHA)DENİZLİ'de, jandarma ekiplerince havadan helikopter destekli trafik denetimi yapıldı. Sürücü ve yolculara kurallar hatırlatılırken, uymayanlara para cezası kesildi.

        Denizli İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Acıpayam-Çameli-Fethiye yolunda helikopterle havadan trafik denetimi yaptı. Helikopterden çok sayıda aracın kontrol edildiği uygulamada; hatalı sollayan, sürat yapan, kemer takmayan sürücüler belirlendi. Jandarma trafik ekipleri tarafından şüpheli araçlar durdurulup, evrak incelemesi yapıldı. Sürücü ve yolculara uyulması gereken kurallar hatırlatıldı ve kimlik kontrolleri yapıldı. Kurallara uymayanlara ise para cezası uygulandı. 

        İl Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan açıklamada, trafik kazalarının, kurallara uyulması ve diğer basit tedbirler ile en aza indirilmesinin mümkün olduğu belirtilerek, Jandarma Trafik Timleri'nin 24 saat görev başında olduğu, denetimlerin de aralıksız sürdürüleceği bildirildi.  DHA-Güvenlik Türkiye-Denizli Deniz TOKAT

        2020-12-22 15:54:26

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Denizli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Denizli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler