Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Deniz TOKAT/DENİZLİ, (DHA) - DENİZLİ'nin Pamukkale ilçesinde, sokağa çıkma kısıtlamasında denetim yapan polis ekiplerinin' dur' ihtarına uymayıp kaçan sürücü, yaşanan kovalamaca sırasında park halindeki bir otomobile çarptı. Otomobil sürücüsü ve araçta bulunan 2 kişiye toplam 16 bin 450 lira para cezası kesildi.

        Olay, saat 16.30 sıralarında Topraklık Mahallesi Halk Caddesi'nde meydana geldi. Sokağa çıkma kısıtlamasında denetim yapan trafik polisleri, Çağlar S. yönetimindeki 20 FS 088 plakalı otomobili durdurmak istedi. Polisin 'dur' ihtarına uymayan sürücü, otomobille kaçmaya başladı. Yaşanan kovalamaca sırasında kaçan araç, park halindeki bir otomobile çarparak durdu. 

        Kazada her iki otomobilde de hasar oluştu. Ehliyetsiz olduğu tespit edilen sürücü Çağlar S.'ye sokağa çıkma kısıtlamasını ihlal, ehliyetsiz araç kullanma, trafiği tehlikeye sokmak suçlarından 8 bin 350 lira para cezası kesildi. Araçta bulunan diğer E.A ile K.K.'ya ise sokağa çıkma kısıtlamasına uymamak ve maske takmamak suçlarından toplam 8 bin 100 lira para cezası uygulandı. 

        Otomobilin dayısına ait olduğunu söyleyen Çağlar S. kendisini görüntüleyen basın mensuplarına da tepki gösterdi. Otomobil, çekiciyle otoparka götürüldü. DHA-Genel Türkiye-Denizli / Merkez Deniz TOKAT

        2021-01-10 18:37:37

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Denizli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Denizli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler