Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Çameli Belediyesi, geçtiğimiz yıllarda planlanan fakat tahsis edilen arsada zemin etüdü sıkıntısı nedeniyle başlanamayan TOKİ konutlarında, arsa takasını gerçekleştirdi.

        Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan tarafından geçtiğimiz yıllarda planlanan ve projelendirilen ancak ilçe merkezinde tahsis edilen arsada zemin etüdü sıkıntısı nedeniyle başlanamayan TOKİ konutlarında arsa takası ile sona gelindi. TOKİ ile arsa takası işlemi gerçekleşirken Belediyenin Bıçakçı Mahallesindeki arsa takası ile proje yakında başlayacak.

        “TOKİ ile arsa takasını gerçekleştirdik”

        Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, "2020 Yılı Aralık ayında alınan meclis kararı ile mülkiyeti Toplu Konut İdaresine ait Yeni Mahalle’de 6.396,51 metrekare taşınmaz ile mülkiyeti belediyemize ait Bıçakçı Mahallemizde 9,371.00 metrekare taşınmazların TOKİ ile arsa takasını gerçekleştirdik. TOKİ Bıçakçı Mahallemizde uygulayacak projeyi yakın zamanda kamuoyuyla paylaşacağız” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Denizli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Denizli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler