Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ramazan ÇETİN / DENİZLİ, (DHA)DENİZLİ'nin Çal ilçesinin MHP'li Belediye Başkanı Fethi Akcan, mesire alanına çöp atılmasına tepki göstererek, "Ayıptır, günahtır. Ormana yedikleri içtikleri her şeyi bırakıp, gidiyorlar. Çöp dağları oluşturmuşlar" dedi.

        Çal ilçesinin kırsal İsmailler Mahallesi'nin Eyrekler mevkisindeki mesirelik alana, çok sayıda `evsel atık´ atıldığı ihbarını alan belediye yetkilileri, bölgeye temizlik ekiplerini gönderdi.

        Çal Belediye Başkanı Fethi Akcan, mesire alanında çöp konteynerlerinin bulunduğunu belirterek,  "Bunlar vicdansız ve ahlaksız. Ayıptır, günahtır. Mesire alanı çöplük olmuş. Çöplerini bırakıp gidenler keşke belediyeyi arasalardı, ekipleri gönderir temizletirdik. Bu ayıbı yapanları şiddetli kınıyorum. Evsel atıkların yanı sıra mesirelik alanda içki içen vatandaşlar arkalarında şişeleri ve kutuları gelişigüzel bırakıp gitmişler. Temizlik ekipleri sağa sola atılan içki şişeleri ile kutularını topladı. Bunları lütfen adam gibi içsinler. Çevreyi kirletmesinler. Tertemiz, yemyeşil alanlarda oturmak varken, neden kirletiliyor?" dedi. DHA-Genel Türkiye-Denizli / Çal Ramazan ÇETİN

        2021-02-04 17:26:58

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Denizli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Denizli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler