Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Denizli’de sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu otomobil bir evin bahçesinde bulunan duvara çarparak durabildi. Kazada araçta bulunan 2 kişi sıkışırken, itfaiye ekipleri tarafından bulunduğu yerden kurtarıldı.

        Kaza, Acıpayam ilçesi Ucarı Mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, henüz kimliği belirlenemeyen 20 Y 0492 plakalı otomobil sürücüsü yolda ilerlerken direksiyon hakimiyetini kaybederek bir evin bahçesinin duvarına çarptı. Çarpmanın etkisiyle araçta bulunan 2 yolcu bulunduğu yerde sıkıştı. Çevredeki vatandaşlar kaza sesini duyarak yaralılara yardım ederken 112’yi arayarak ihbarda bulundu. İhbar üzerine bölgeye itfaiye, jandarma ekipleri ve sağlık görevlileri sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye sıkışan 2 kişiyi kurtarmak için çalışma başlattı. Kapılar kaza anında kilitlendiği ve sıkıştığı için ekipler tarafından kesilerek yaralılar sıkıştığı yerden çıkarıldı. İtfaiye ekipleri kurtardığı yaralıları sağlık görevlilerine teslim etti. Sağlık görevlilerinin hastalara ilk müdahalesinin ardın yaralılar ambulansla hastaneye götürüldü. Jandarma ekipleri yolda güvenlik önlemi alırken yaralıların durumu iyi olduğu öğrenildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Denizli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Denizli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler