Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Sezgin ÖZDEMİR / ÇAMELİ (Denizli), (DHA)-DENİZLİ'nin Çameli ilçesinde manav İsa Güngör, 14 Şubat Sevgililer Günü için "O da çiçek, bu da çiçek. Sevgililer Günü'ne özel karnabahar" yazılı pankart asıp, karnabaharda indirim uyguladı.  

        Çameli ilçesinde manav dükkanı olan İsa Güngör, 14 Şubat Sevgililer Günü için kampanya hazırladı. Karnabaharda indirim uygulayan Güngör, "O da çiçek, bu da çiçek. Sevgililer Günü'ne özel karnabahar" yazılı pankart astı. Kampanyayı gören müşteriler hem güldü hem de karnabahar aldı.

        Manav İsa Güngör, "Sevgililer gününde özellikle çiçek satışları ön planda oluyor. Çiçekçilerde satılanlar çiçek ise, karnabahar da bir çiçektir. Bizde böyle bir özel kampanya başlattık. 3 gündür devam eden kampanyamızda çok sayıda karnabahar sattık. Bu çiçeğin kızartması olur, yemeği olur, bazı yörelerde çeşitli yemek türleri oluyor. Sevgiliniz varsa yenilebilir çiçek alın. Bir güle vereceğiniz parayla çok sayıda karnabahar alıp yiyebilirsiniz" dedi.

         DHA-Genel Türkiye-Denizli / Çameli Sezgin ÖZDEMİR

        2021-02-13 12:38:25

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Denizli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Denizli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler