Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Deniz TOKAT / DENİZLİ, (DHA)DENİZLİ'nin Acıpayam ilçesinde, vatandaşlar tarafından yaralı halde bulunan şahin tedavi altına alındı. Kanatlarından yaralanan şahinin sağlığına kavuştuktan sonra doğaya salınacağı öğrenildi.

        Acıpayam'ın kırsal Pınaryazı Mahallesi'nde vatandaşlar, bir tarlanın kenarında bulunan dikenli tellere takılarak yaralanan bir şahin buldu. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri, kanatlarından yaralanan şahini, takıldığı dikenli telde kurtardı. Ardından vatandaşlar tarafından  Denizli Büyükşehir Belediyesi Sokak Hayvanları Barınma ve Rehabilitasyon Merkezi'ne götürülen şahinin kanatlarından yaralandığı belirtildi. Tedavisinin ardından şahinin doğal ortamına bırakılacağı öğrenildi.DHA-Genel Türkiye-Denizli / Acıpayam Deniz TOKAT

        2021-02-14 15:07:19

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Denizli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Denizli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler