Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ramazan ÇETİN/ DENİZLİ (DHA)DENİZLİ'de, sürücüsünün kontrolünden çıkan otomobil, önce trafik lambasına, ardından da kaldırımda yürüyen 3 yayaya çarptı. 3 kişinin yaralandığı kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı.

        Kaza, saat 12.00 sıralarında Merkezefendi ilçesi 29 Ekim Bulvarı'nda meydana geldi. Emine Beler yönetimindeki 20 BK 259 plakalı otomobil, U dönüşü yaptığı sırada sürücüsünün kontrolünden çıkarak, önce trafik lambasını çarpıp devirdi. ardından da kaldırımda yürüyen Meltem Çoğaşlıoğlu (21), Furkan Sevinç (18) ve Eyüp Batuhan'a (20) çarptı. Otomobilin altına aldığı Batuhan, çevredeki vatandaşların müdahalesiyle kurtarıldı. İhbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Eyüp Batuhan, ambulansla Denizli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Hafif yaralanan Sevinç ve Çoğaşlıoğlu, sağlık ekiplerince ayakta tedavi edildi. Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

        Kaza anı ise bir iş yerinin güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntüde, U dönüşü yapan otomobilin, önce trafik lambasına, ardından da yayalara çarptığı görülüyor. DHA-Güvenlik Türkiye-Denizli Ramazan ÇETİN

        2021-02-25 17:09:35

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Denizli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Denizli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler