Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Süper Lig’in 27. haftasında Beşiktaş’a konuk olan Denizlispor galibiyetle ayrılmak isterken siyahbeyazlı ekibin sahasından 30 mağlubiyetle ayrılarak ligin son sıralarına çakıldı. Denizlispor’da oyuncu eksiklikleri ile Beşiktaş’ın baskısıyla birlikte yenilgiye neden oldu.

        Süper Lig’in 27. haftasında Beşiktaş, kendi sahasında Denizlispor ile karşı karşıya geldi. Karşılaşmanın ilk 15 dakikasında büyük mücadele gösteren Denizlispor, siyahbeyazların üstünlüğüyle karşılaştı. Maçın 22. dakikasında Rosier’in gönderdiği ortayı Mustafa Yumlu savururken, topu önünde bulan Larin, çapraz pozisyonda çektiği şut ile takımını 10 öne geçmesini sağladı. Beşiktaş, karşılaşmanın 38. dakikasında Aboubakar’ın golüyle 20 olan maçta 39. dakikada Ljajic’e gelen meşin yuvarlak filelere gitmesiyle 30 oldu. 90+3 dakikaya kadar Beşiktaş’ın üstünlüğü ile ilerleyen karşılaşmada 30 farkla kazanan siyahbeyazlar oldu.

        Denizlispor’da oyuncu eksikliği mağlubiyete neden oldu

        Denizlispor, İstanbul’da karşılaştığı Beşiktaş maçından bir umut ile puan ya da puanlarla dönmek isterken üzgün bir şekilde ayrıldı. Yeşilsiyahlılarda sakatlıkları devam eden Özgür Çek, Recep Niyaz, Veton Tusha ve Ahmed Yasin, Beşiktaş karşılaşmasında yer almaması büyük bir kayıp oldu.

        Denizlispor, Beşiktaş’ın ardından Yeni Malatya ile karşılaşacak

        Denizlispor, son 5 maçta 1 galibiyet, 1 beraberlik ve 3 mağlubiyetle ayrıldı. Süper Lig’de 19’uncu sırada bulunan yeşilsiyahlı ekip, 28. haftada kendi sahasında 6 Mart 2021 Cumartesi günü saat 16.00’da Yeni Malatya ile karşı karşıya gelecek.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Denizli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Denizli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler