Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Deniz TOKAT / DENİZLİ, (DHA) - SPOR Toto Süper Lig'de bu haftayı bay geçiren Yukatel Denizlispor'da sakatlıkları sona eren Recep Niyaz, Mustafa Yumlu ve Veton Tusha takımla birlikte çalışmalara başladı. Denizlispor, 2 günlük iznin ardında 6 Mart Cumartesi günü sahasında oynayacağı Yeni Malatyaspor maçının hazırlıklarına başladı. Sakatlığı atlatan Veton Tusha ile tedavileri sona eren Recep Niyaz ile Mustafa Yumlu antrenmanda yer aldı.

        Bu 3 oyuncunun sağlık heyetinin onayının ardından görev verilmesi durumunda Yeni Malatyaspor maçında sahaya çıkabileceği belirtildi. Düşme potasından kurtulmak isteyen Denizlispor, Yeni Malatyaspor karşısında hesaplarını galibiyet üzerine yapıyor. Futbol Şube Sorumlusu Ali Fırat, evlerinde iyi bir sonuç elde etmek istediklerini belirterek "Takımımıza güveniyoruz. Sahada oyuncularımızın sonuna kadar mücadele edeceğine inancımız tam. Yeni Malatyaspor maçından 3 puan kazanmak istiyoruz" dedi.DHA-Spor Türkiye-Denizli Deniz TOKAT

        2021-03-03 13:00:29

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Denizli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Denizli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler