Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Denizli’de 4 yabancı uyruklu kadının fuhuş yaptığını tespit eden jandarma ekipleri 4 aylık takibin ardından düzenlediği operasyonda 5 şüpheliyi gözaltına aldı. kadınları fuhşa zorlayan şahıs tutuklanırken 4 yabancı uyruklu kadın ise sınır dışı edildi.

        Denizli’nin Çivril ilçesinde İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri fuhuş olaylarının ve şikayetlerinin artması üzerine çalışma başlattı. Bu kapsamda kadınları fuhşa zorladığı ve aracılık yaptığı tespit edilen A.K.U., jandarma ekipleri tarafından 4 aylık fiziki ve teknik takibe alındı. Fiziki ve teknik takibin ardından operasyon için düğmeye basan jandarma ekipleri düzenlediği operasyonlar kapsamında Özbek asıllı asıllı K. S., N. K., M. T., ve M. S.’yi ve aracılık yapan A.K.U., gözaltına alındı. Jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 5 şüpheliden 4 yabancı uyruklu kadın sınır dışı edilirken A.K.U., ise tutuklanarak ceza evine gönderildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Denizli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Denizli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler