Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, 16 Nisan 2021 Cuma günü Denizli’de projesi biten ve devam eden yatırımları incelemek için gelmesi beklenirken, program ileri bir tarihe ertelendi.

        Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı’nın Denizli’de projesi biten ve devam eden yatırımlarını yerinde inceleyecek olan Bakan Fatih Dönmez’in 16 Nisan 2021 Cuma günü Denizli’yi ziyaret etmesi beklenirken korona virüse kaşı alınan yoğun tedbirlerin daha da genişletilmesi nedeniyle programın iptal edildiği belirtildi. AK Parti Denizli İl Başkanı Yücel Güngör’ün açıklaması ise şöyle; “Kıymetli Denizlili hemşehrilerim, Covid 19 salgın hastalığına karşı alınan yoğun tedbirlerin daha da genişletilmesinden dolayı İlimizi 16 Nisan Cuma günü ziyaret edecek olan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımız Sayın Fatih Dönmez’in Denizli ziyaret programı ileri bir tarihe ertelenmiştir.”

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Denizli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Denizli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler