Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Deniz TOKAT / DENİZLİ, (DHA) - Türkiye Basketbol Ligi'nde lider durumdaki Merkezefendi  Belediyesi Denizli Basket, ING Basketbol Süper Ligi'ne çıkma yolunda final niteliğindeki Nadir Gold İstanbul Basket maçına kilitlendi. Üst üste 13 maç kazanan, cumartesi günü evinde İstanbul ekibini de yendiği takdirde rakibi Samsunspor'un alacağı skorlara bakmaksızın bitime 1 hafta kala şampiyonluk ve tarihinde ilk kez Süper Lig'e çıkışını garantileyecek Denizli temsilcisinde Başkan Veli Deveciler, kent adına bir ilki başarmak istediklerini söyledi. 

        Veli Deveciler, sahalarında kazanarak Türkiye Basketbol Ligi şampiyonu olmak istediklerini belirterek, "İki yıldır verdiğimiz mücadelenin sonucunu almak için bir maçımız kaldı. Cumartesi günü İstanbul Basket ile oynayacağımız maçı kazanmamız halinde ligin bitimine bir hafta kala şampiyonluğu ilan edeceğiz. İstanbul Basket, Anadolu Efes'in altyapı oyuncularından oluşan, genç basketbol yıldızlarından kurulu bir takım. Keyifli bir maç olacağını düşünüyorum" dedi.

        Başkan Deveciler, şampiyonluk için yoğun bir emek sarf ettiklerini vurgulayarak, "Oyuncular, teknik ekip herkes aylardır bu günü bekliyor. Eşi benzeri olmayan bu tarihi olayın şehrimiz tarafından sahiplenileceğini düşünüyorum. Tam kapanma nedeniyle hiç bir şekilde seyirci alınmayacak olan maç için uzaktan da olsa kentimizin desteklerini bekliyoruz" diye konuştu.

        DHA-Spor Türkiye-Denizli Deniz TOKAT / DENİZLİ, (DHA)

        2021-04-29 12:02:59

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Denizli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Denizli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler