Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Deniz TOKAT / DENİZLİ, (DHA) - SÜPER Lig´de düşme hattında son sırada yer alan Yukatel Denizlispor, kaderinin belli olacağı 39´uncu hafta karşılaşmasında sahasında Çaykur Rizespor´u konuk ederken maça önemli eksiklerle çıktı. Denizlispor´da sakatlıkları bulunan Cenk Gönen, Hüseyin Altıntaş, Ayman Ben Mohamed ve Oğuz Yılmaz maç kadrosunda yer almadı. Sarı kart cezalısı Radoslaw Murawski de bu karşılaşmada forma giyemedi.

        Denizlispor Teknik Direktörü Ali Tandoğan, geçen hafta 6-3 kaybettikleri Hes Kablı Kayserispor maçının kadrosundan 4 değişiklik yaptı. Sakatlığını atlatan Mustafa Yumlu formasına tekrar kavuştu. Tandoğan, Dossevi´nin yerine Ali Yavuz, Murawski´nin yerine Diskerud, Muhammet´in yerine de Özer´e şans verdi. Geçtiğimiz sezon Denizlispor´u çalıştıran Bülent Uygun, bu karşılaşmada rakip takımın teknik direktörü olarak sahaya çıktı. 

         DHA-Spor Türkiye-Denizli Deniz TOKAT / DENİZLİ, (DHA)

        2021-05-02 16:12:44

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Denizli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Denizli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler