Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Denizli’de iki otomobil kafa kafaya çarpıştı. Meydana gelen trafik kazasında 3 kişi yaralanırken, otomobilde sıkışan bir sürücü itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kurtarıldı. Yaralılar ambulanslarla hastaneye kaldırıldı.

        Kaza, Çivril ilçesi Özdemirci Mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; iki farklı yöne seyir halinde olan sürücü Ö.K., idaresindeki 34 HS 1662 plakalı otomobil ile sürücü B.Ç., hakimiyetindeki 03 EH 176 plakalı otomobil ile karşı karşıya kaldı. Otomobiller kafa kafaya çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle her iki otomobilde bulunan toplam 3 kişi yaralandı. Diğer sürücülerin ihbarı üzerine bölgeye itfaiye, sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri otomobilde sıkışan sürücü B.Ç’yi bulunduğu yerden kurtararak sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye sevk edildi. Sürücü Ö.K. ve yolcu konumunda bulunan U.Ö’de yaralı olarak Çivril Şehit Hilmi Öz Devlet Hastanesine kaldırıldı.

        Meydana gelen trafik kazasında otomobiller hurdaya döndü. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Denizli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Denizli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler