Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Sezgin ÖZDEMİR/ÇAMELİ (Denizli), (DHA)- DENİZLİ'nin Çameli ilçesinde, seyir halindeki hafriyat kamyonunun motor kısmı alev aldı. Yangın itfaiye ekiplerince söndürülürken, kamyon kullanılamaz hale geldi.

        Olay, saat 19.30 sıralarında ÇameliFethiye karayolu üzerinde meydana geldi. Cevizli Araplar rampası mevkisinde seyir halinde olan sürücüsü ve plakası öğrenilemeyen hafriyat kamyonunun motor kısmı, bilinmeyen nedenle alev aldı. Sürücü kamyonu durdurup inerken, alevler kısa sürede büyüdü. İhbar üzerine olay yerine itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri, yangını kısa sürede söndürdü. Yangında alev topuna dönen kamyon kullanılamaz hale gelirken, karayolundaki ulaşım bir süre tek şeritten kontrollü olarak sağlandı.

        Yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.

         DHA-Güvenlik Türkiye-Denizli / Çameli Sezgin ÖZDEMİR

        2021-06-25 02:14:46

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Denizli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Denizli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler