Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ’nin Buldan içme suyu deposunu besleyen içme suyu hattında yapılacak çalışmalar nedeniyle 7 Temmuz 2021 Çarşamba günü Buldan ilçesinin muhtelif mahallelerinde su kesintisi yapılacağı açıklandı.

        Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) Genel Müdürlüğü tarafından verilen bilgiye göre; “Buldan içme suyu deposunu besleyen içme suyu hattında yapılacak çalışmalar nedeniyle su kesintisine gidilecektir. Bu kapsamda, 7 Temmuz 2021 Çarşamba günü 08.00 ile 18.00 saatleri arasında Buldan ilçesinin Karşıyaka, Turan, Dört Eylül, Gölbaşı, Yeni mahalle, Cumhuriyet ve Kurtuluş Mahallelerinde planlı su kesintisi yapılacaktır” denildi.

        Mahalle sakinlerinin kesintilerden mağdur olmamaları için önlem almaları gerekmekte olup, çalışmaların erken tamamlanması durumunda su belirtilen saatlerden önce verilebileceği belirtildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Denizli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Denizli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler