Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kick Boks Türkiye Şampiyonasında 17 Temmuz tarihlerinde Şırnak’ta, Denizlili sporcular Türkiye Şampiyonu oldu. Her iki sporcuda Kasım 2021’de düzenlenecek olan Karadağ Avrupa Şampiyonasında milli formayı giymeye hak kazandı.

        Türkiye Ferdi Büyükler ve Gençler Kick Boks Turnuvası 60 ilden gelen 1500 sporcunun katılımıyla Kick Boks Türkiye Şampiyonası Şırnak’ta yapıldı. Sporcular 2 ring ve 2 tatami üzerinde yaptıkları mücadelelerle milli takıma seçilmek için ter döktü. 1 ile 7 Temmuz 2021 tarihleri arasında gerçekleşen şampiyonaya Denizli’den toplamda 5 sporcu katıldı. Pamukkale Belediyesporlu sporcular Emre Özeren Genç Erkekler Low Kick 67 kg'da, Ahmet Burak Canbeldek Genç Erkekler Kick Lıght kategorisinde 79 kg'da Türkiye Şampiyonu oldu. Doruk Spor Kulübünden Yeşim Çırpı, Büyük Bayanlar Kick Lıght 50 kg’da, Faruk Selman Çınar Kick Lıght 69 kg’da, Muhammet Can Kurt Kick Lıght 74 Kg’da Türkiye üçüncüsü oldular.

        Altın madalya kazanan sporculardan Emre Özeren ile Ahmet Burak Canbeldek, 2021 Kasım ayında Karadağ'da yapılacak. Avrupa Şampiyonasında milli formayı giymeye hak kazandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Denizli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Denizli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler