Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Deniz TOKAT / DENİZLİ, (DHA) - TFF 1'inci Lig ekiplerinden Yukatel Denizlispor'da yeniden alınan kongre kararı sonrası henüz başkan adayı çıkmadı. Süper Lig'den düşme acısı yaşayan Denizlispor'da yeni sezon öncesi kongre sancısı bitmek bilmedi. 16 Haziran'da yapılan kongrede başkan adayı çıkmayınca belirsizliğe sürüklenen Ege ekibinde, 26 Temmuz'da yapılması planlanan seçim öncesi henüz yönetime talip olan da yok.

        Bir çok takımın transferlerle kadrosunu güçlendirdiği dönemde yönetim belirsizliği ile uğraşan, transfer yasağı bulunan yeşil-siyahlılarda bitmeyen sorunlar taraftarlarda karamsarlığa yol açtı. Taraftarlar sosyal medya hesaplarından kentin ileri gelenlerinin kulübe destek vermesini ve kongre öncesi bir yönetim oluşturulmasını istedi. Kulübün eski başkanlarından Süleyman Urkay'ın seçimde aday olabileceği ileri sürülürken, listesini hazırlayan Urkay'ın kent protokolünün desteğini alma şartı koştuğu öğrenildi.DHA-Spor Türkiye-Denizli

        2021-07-10 13:03:48

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Denizli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Denizli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler