Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ELLERİ VE AYAKLARI BAĞLANIP BAGAJDA KAÇIRILMIŞ

        Denizli'de, 1'i kadın 3 kişi tarafından fidye istemek amacıyla kaçırılan ve polisin düzenlediği operasyonla kurtarılan tekstil fabrikası sahibi Ömer Aldırmaz (49), ilk ifadesinde, elleri ve ayakları bağlanıp, gözleri kapatılarak, aracın bagajında kaçırıldığını söyledi. Aldırmaz'ın, minibüsünün terk edilmiş bulunmasının ardından kaçırma olayının tespit edildiği öğrenildi. İl Emniyet Müdürlüğü, Aldırmaz'ı bulmak ve kurtarmak için başta Cinayet Bürosu ekipleri olmak üzere konularında uzman özel ekip oluşturdu. Özel ekip, önce Aldırmaz'ın kaybolduğu Tavas ilçesinin Nikfer Mahallesi´nde araştırmalarına başladı. Yol boyunca tüm güvenlik kamerası kayıtları incelendi. Yapılan çalışmalarda Aldırmaz'ın, Çal ilçesinin İsabey Mahallesi´nde bağ evinde zorla tutulduğu belirlendi. Operasyon düzenleyen polis ekipleri, Aldırmaz'ı kurtarırken, şüphelileri de gözaltına aldı.

        '5 SAAT BAGAJDA TUTULDUM'

        Kaçıran kişiler tarafından darbedilen Ömer Aldırmaz'ın, polise verdiği ilk ifadesinde, "Bir iş yatırımı için Nikfer Mahallesi´ne gitmiştim. Bu sırada üzerime atlayan kişiler ellerimi arkadan kelepçeledi, ayaklarımı da bağladılar sonra gözlerimi de kapattıktan sonra beni bir aracın bagajına taşıdılar. Gece boyunca yaklaşık 5 saat bagajda tutuldum. Nereye gittiğimizi anlamadım. Bir eve götürdüler, neresi olduğunu bilmiyordum. Ellerim ve ayaklarım bağlıyken polisin seslerini duydum. Beni neden kaçırdıklarını bilmiyorum" dediği öğrenildi.Ramazan ÇETİN/ DENİZLİ, (DHA)DHA-Güvenlik Türkiye-Denizli Ramazan ÇETİN

        2021-07-10 16:34:34

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Denizli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Denizli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler