Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Deniz TOKAT / DENİZLİ, (DHA) - DENİZLİSPOR'un 2 yıl önce isim, forma ve stadyum sponsoru olan Yukatel firması, sponsorluktan çekildi. Süper Lig'den düşme acısını yaşayan, sportif başarısızlık ve mali sorunlarla boğuşan, henüz yeni bir yönetim de belirleyemeyen Denizlispor'da kaos derinleşiyor. Kadrosu dağılan, transfer yasağı da bulunan Ege ekibinde isim, forma ve stadyum sponsoru olan Yukatel firması, yeşil-siyahlı kulüple olan sözleşmesini feshetti.

        Denizlispor'la 2 yıl önce yıllık 1.1 milyon Euro'dan 5 yıllık anlaşma imzalayan firmanın sponsorluktan çekilmesi ile kulüp en önemli gelir kaynağını da kaybetti. Anlaşmanın sonlandırılması ile birlikte Denizlispor, sosyal medya hesaplarından Yukatel ismini ve fotoğraflarını kaldırdı. Denizli ekibinin bir yıllık gelir kaybı ise 11 Milyon 200 bin lira oldu.

         DHA-Spor Türkiye-Denizli

        2021-07-14 14:05:55

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Denizli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Denizli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler