Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Denizli’nin Tavas ilçesi Çalıköy’de ikamet eden İsmail Alcalık, başta milli konular olmak üzere farklı konularda yazdığı 200’ün üzerinde şiirler dikkatleri üzerine çekti.

        Tavas’ın Çalıköy Mahallesinde yaşayan ve çiftçilikle geçimini sağlayan 69 yaşındaki İsmail Alcalık, çeşitli konularda yazdığı şiirlerle kendisinden söz ettiriyor. Çocukluğundan beri çeşitli konularda şiirler yazan İsmail Alcalık, 200’den fazla şiir yazdığını ancak bir öğretim görevlisinin önerisi doğrultusunda 1997 yılından bu yana yazdığı şiirleri deftere kaydetmeye başladığını söyledi.

        Kendisine örnek olarak Kahramanmaraşlı şair Abdurrahim Karakoç’u örnek aldığını ve birçok şiirini ezbere bildiğini kaydeden Alcalık, Çeçenistan’ın özgürlük mücadelesi, toplumdaki sosyal konular, trafik kazaları, korona virüs, iç güvenlik harekatları ve terörle mücadele konularında çok sayıda şiir yazdığını ifade etti. Alcalık, “Allah’ım, memleketimize vatanımıza dirlik düzenlik versin. Birlik ve beraberlik içerisinde kardeş kardeş yaşayalım” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Denizli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Denizli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler