Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        – Denizli’yi Osmaniye’de yapılan U15 Milli Birlik ve Demokrasi Türkiye Şampiyonasında temsil eden Güney Eziler Spor Kulübü, hokeyde Türkiye 4’üncü olarak büyük bir başarıya imza attı. Oynadıkları tüm karşılaşmaları kart görmeden tamamladığı için Eziler, Fair Play Takımı seçildi.

        Son 56 yıldır hem spor hem de kültürel alanlarda aldığı çeşitli başarılarla adından söz ettiren kırsal Eziler Mahallesi, 1215 Temmuz 2021 tarihleri arasında Osmaniye’de yapılan U15 Milli Birlik ve Demokrasi Türkiye Şampiyonası’nda 4’üncü olurken, Fair Play ödülünü de alarak büyük bir başarıya imza atmış oldu.

        Güney Eziler SK Kurucusu ve Başkanı Suat Arı, takımı ile gurur duyduğunu dile getirerek; “Her zaman futbolcularımdan isteğim centilmence rakibe saygı çerçevesinde mücadele etmeleri ve asla hakem kararlarına itiraz etmemeleri yönünde olmuştur. Hiçbir sporcum şampiyona boyunca hiçbir kart görmedi. Ayrıca bizim için çok daha önemlisi, 20202021 sezonunda hiçbir maçta kart görmeyerek Yılın Fair Play takımı seçildik. Bu bizim açımızdan gurur verici bir durum. Bu nedenle takımımı ve tüm emeği geçen çocukları kutluyorum. İnşallah bundan sonra bizi çok daha büyük başarılar bekliyor. Çünkü hedefi büyüttük” diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Denizli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Denizli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler