Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Deniz TOKAT / DENİZLİ, (DHA)TFF 1'inci Lig ekiplerinden Denizlispor, son olarak Tuzlaspor forması giyen 32 yaşındaki forvet Ömer Şişmanoğlu ile 1+1 yıllık sözleşme imzaladı. 

        Transfer yasağını kaldırmasının ardından anlaşmaya vardığı oyunculara imza attırmaya devam eden Denizlispor, son olarak Ömer Şişmanoğlu'nu kadrosuna kattı. Yeşil-siyahlılar, Ömer Şişmanoğlu için Haluk Ulusoy Tesisleri'nde imza töreni düzenledi. Geçtiğimiz sezonun ikinci yarısında TFF 1'inci Lig ekiplerinden Tuzlaspor´da forma giyen tecrübeli futbolcu, törende kendisini 1+1 yıllığına yeşil siyahlı ekibe bağlayan sözleşmeye imza attı.

        Kariyerinde Süper Lig´de Beşiktaş, Antalyaspor, Eskişehirspor, Konyaspor, Kayserispor, Yeni Malatyaspor, Göztepe, BŞB Erzurumspor gibi kulüplerde forma giyen Ömer, Tuzlaspor'da da 8 maçta görev yaptı.DHA-Spor Türkiye-Denizli Deniz TOKAT / DENİZLİ, (DHA)

        2021-08-31 16:54:23

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Denizli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Denizli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler