Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        DENİZLİ, (DHA) - TFF 1'inci Lig'de ilk 3 maçını kaybettikten sonra geçen hafta deplasmanda yeni transferleriyle çıktığı maçta sezonun iddialı ekibi Eyüpspor'u 2-0 yenerek çıkışa geçen Denizlispor yarın evinde Adanaspor'la karşılaşacak.

        Denizli Atatürk Stadı'nda Ömer Faruk Turtay'ın düdük çalacağı müsabaka saat 17.00'de başlayacak. Yeşil-siyahlılarda kart cezalısı Erdal, Adanaspor'a karşı forma giyemeyecek. 

        Karşılaşmanın bilet fiyatları VIP ve localar 100, B-D üst tribünü 80, A-E üst tribünü 60, A-E alt tribünü 40 ve kale arkası 20 TL olarak belirlendi. Teknik direktör Serhat Gülpınar, Eyüpspor galibiyetinin ardından moral bulduklarını söyledi. Gülpınar, "Hedefimiz seri galibiyetlerle üst sıralara tırmanmak. Adanaspor karşılaşmasında elimizden gelen en iyi mücadeleyi göstereceğiz" diye konuştu. DHA-Spor Türkiye-Denizli DENİZLİ, (DHA)

        2021-09-14 12:12:13

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Denizli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Denizli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler