Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ramazan ÇETİN / DENİZLİ, (DHA)-DENİZLİ'de polisin, Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) mahrem yapılanmasına yönelik soruşturma kapsamında gözaltına alınıp, adliyeye sevk edilen ve aralarında muvazzaf astsubay, öğretmen, memur, polis ile askeri okullardan ilişiği kesilen öğrencilerin de bulunduğu 11 kişiden 2'si tutuklandı. 

        Denizli İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, FETÖ'nün mahrem yapılanmasında faaliyet gösterdikleri tespit edilen şüphelilere yönelik operasyon düzenledi. Operasyonda, aralarında 1 muvazzaf astsubay, meslekten ihraç edildiği belirlenen 3 öğretmen, 1 memur ile 1'i askeri okuldan diğer 4'ü polis okulundan ilişiği kesilen toplam 10 kişi gözaltına alındı. Operasyonda, hakkında FETÖ üyesi olmak suçundan kesinleşmiş hapis cezası bulunan 1 kişi de yakalandı. Gözaltına alınan 11 kişi, polisteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

        Şüphelilerden 2'si tutuklanırken, 9'u ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

         DHA-Güvenlik Türkiye-Denizli Ramazan ÇETİN

        2021-09-20 18:54:32

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Denizli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Denizli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler