Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Denizli’nin Çivril ilçesinde 16 ayrı suçtan sabıkası olan ve depolardan 350 metre bakır kablo çalan hırsız, uyuşturucu madde ile yakalandıktan sonra tutuklandı.

        Çivril ilçe merkezinde bulunan bazı şantiye ve depolarda yaşanan hırsızlık olaylarının artmasıyla beraber ekipler harekete geçti. Yapılan çalışmada şüphelinin G.A. olduğu belirlendi. Yapılan fiziki takip sonucu G.A. aracında ekipler tarafından gözaltına alındı. Yapılan aramada bir adet ruhsatız tabanca ile tabancaya ait 14 adet fişek, uyuşturucu madde ve demir kesme makası ele geçirildi. İşlemleri için merkeze götürülen hırsız, ilk sorgusunda depolardan toplam 350 metre bakır kablo çaldığını itiraf etti. 16 ayrı suçtan suç kaydı olduğu belirlenen G.A. sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Denizli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Denizli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler