Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Merkezefendi Belediyesi, NuranMesut Uzunoğlu Gündüz Bakımevi öğrencileri, ‘Dünya Engelliler Haftası’ dolayısıyla Merkezefendi Belediyesi Engelsiz Yaşam Akademisi’nin özel bireylerini ziyaret etti. Gerçekleştirilen ziyarette minikler ve özel bireyler birbirlerine hediyeler verdi.

        Merkezefendi Belediyesi tarafından Sevindik Mahallesi’ne kazandırılan NuranMesut Uzunoğlu Gündüz Bakımevi’nde eğitim gören minik öğrenciler, ‘1016 Mayıs Dünya Engelliler Haftası’nda anlamlı bir etkinliğe imza attı. Kreşin minik öğrencileri, Merkezefendi Belediyesi Engelsiz Yaşam Akademisi’nin özel kursiyerlerini ziyaret etti. Özel bireylerle tanışıp sohbet eden minikler, akademide bulunan atölyeleri gezerek ortaya çıkarılan ürünleri inceledi. Gerçekleştirilen ziyarette minikler ve özel bireyler birbirlerine el emeği eserleri hediye etti. Merkezefendi Belediyesi NuranMesut Uzunoğlu Gündüz Bakımevi ve Merkezefendi Belediyesi Engelsiz Yaşam Akademisi’nin öğrencileri ayrıca, Akademi bahçesine kurulan, gezegen ve gök cisimlerinin görüntüsünün özel bir sistemle üç boyutlu olarak kubbe şeklindeki tavana yansıtıldığı planetaryum çadırında, uzayda keyifli ve öğretici bir yolculuğa çıktı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Denizli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Denizli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler