Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Derya Uluğ: Artık 'sarışın' diyebilirsiniz - Magazin haberleri
        1

        Pandemi sürecinde sıkı bir sosyal medya kullanıcısı olan şarkıcı Derya Uluğ, imaj değişikliğine gitti.

        2

        SAÇLARINI BOYATTI

        Saçlarının rengini değiştiren Uluğ, son halini "Artık 'sarışın' diyebilirsiniz" notuyla sosyal medya hesabından yayınladı.

        35 yaşındaki şarkıcının paylaşımı kısa sürede takipçilerinden yoğun ilgi gördü.

        3

        "ESTETİĞE GELMEDİM"

        Geçtiğimiz günlerde Uluğ, Etiler'deki bir klinikten çıkarken görüntülenmişti.

        Muhabirlerin sorularını yanıtlayan şarkıcı, "Estetiğe gelmedim. Saç bakım için haftada bir gün buraya geliyorum. Onda da size yakalanıyorum" demişti.

        4

        "İNSANLAR KİLOMA TAKIK"

        Daha önce aşk hayatıyla ilgili çarpıcı bir itirafta bulunan Derya Uluğ, "Bir dönem sporu bırakmıştım, çok yemek yiyordum ve aşırı kilo almıştım. 40 beden olmuştum. Sonra 1 ayda 15 kilo verdim. Asil ile ayrıldığımız bir dönemdi, aşk acısı çekerken kilolarda gitti" ifadelerini kullanmıştı.

        Konuyla ilgili konuşan sanatçı, "İnsanlar genel olarak benim kiloma çok takık. Kilo almadım bu arada çok sağlıklı besleniyorum. Klip için fit olmam gerekiyor" demişti.

        5

        "MUTLUYUZ"

        Kariyeri ve özel hayatıyla ilgili açıklamalarda bulunan şarkıcı Derya Uluğ, "Hayatının dönüm noktası olan kişi kim?" sorusuna, "Asil" yanıtını vermişti.

        Uzun süredir kendisi gibi müzisyen olan Asil Gök ile birlikte olan Uluğ, 'evlilik' sorusuna ise, "İlişkiler için kritik olan, sürekli beraber vakit geçirilen pandemi sürecini ilişkimizde sorunsuz atlattık, atlatmaya devam ediyoruz. Bu süreci birlikte şarkılar üreterek geçiriyoruz. Acelemiz yok mutluyuz" demişti.

        6

        Uluğ, "Anne olmak istiyor musun?" sorusuna ise, "Küçük yaştan beri hiç böyle bir hayalim olmadı ama bu yıllar geçtikçe değişen bir düşünceymiş. Ben kendimi henüz hazır hissetmiyorum" şeklinde konuşmuştu.

        7
        8

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ