Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Derya Uluğ: Sevildiğimi hissettiğim bir gün oldu - Magazin haberleri
        1

        Kendisi gibi müzisyen olan Asil Gök ile aşk yaşayan Derya Uluğ, 35 yaşına bastı.

        Evinde gerçekleşen küçük bir organizasyon ile doğum gününü kutlayan Uluğ, duygularını yaptığı paylaşımlarla dile getirdi.

        2

        "SEVİLDİĞİMİ HİSSETTİĞİM BİR GÜN OLDU"

        Son yıllarda müzik dünyasında adından sıkça söz ettiren Derya Uluğ, gönderilerine şu notu düştü:

        Her geçen gün sayıların anlamsızlaştığını, sevdiklerin varsa en büyük zorlukların altından kolayca kalkılabileceğini öğreniyorum. Bugün çokça sevildiğimi hissettiğim bir gün oldu. Allah’a binlerce kez şükür. Bambaşka dilekler diledim bu yaşımda... Ailem, sevdiklerim ve sizler; iyi ki varsınız.

        Ünlü şarkıcının paylaşımı 27 binden fazla beğeni ve çok sayıda yorum aldı.

        3

        "NORMAL HAYATTA BÖYLE DEĞİLİM"

        Geçtiğimiz haftalarda Armağan Çağlayan'ın YouTube'da yayınlanan programına konuk olan Uluğ, bilinmeyenlerini anlatmıştı.

        Instagram'da 896 bin takipçisi bulunan Derya Uluğ, Çağlayan'ın "Soğuk biri gibi görünüyorsunuz" sözleri üzerine şunları söylemişti:

        Aslında öyle değil. İçimi göstermeyen bir yanım var. Yakın arkadaşlarım, çevrem bilir, normal hayatta hiç böyle değilim. Yeni tanıştığım insanlarla arama duvar örüyorum ama bilinçli yapmıyorum.

        4

        Müzikle ilgili hayallerini de anlatan ünlü şarkıcı, "İdealler ve gerçekler birbirini tutmuyor. Bazen bazı şeyler için üzülmüyor değilim. Keşke herkes daha farklı şarkıları sevse. Tek bir alana hapsolmasa popüler şarkılar" ifadelerini kullanmıştı.

        5

        SOLUĞU GÖCEK'TE ALMIŞTI

        Koronavirüsten korunmak adına önlem amaçlı evde karantinada olan Uluğ, seyahat yasağının kalkmasının ardından soluğu Göcek'te almıştı.

        Sıcak havanın tadını çıkartan Uluğ, teknede kırmızı bikinisiyle verdiği pozları güneş ve bikini emojisi ile sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaşmıştı.

        6

        "KURUMUŞSUN"

        Derya Uluğ'un paylaşımları çok sayıda beğeni alırken, kimi takipçileri ise "O kaburgalar ne!" ve "Biraz yemek ye, kurumuşsun" şeklinde yorumlarda bulunmuştu.

        7

        Zayıflığı sebebiyle eleştirilen şarkıcı, o yorumlara yaptığı paylaşımla yanıt vermişti.

        8

        "UMURUMDA DEĞİL"

        Bir dönem anoreksiya olduğu iddia edilen Uluğ, konuyla ilgili şunları söylemişti:

        İnsanların kilolarına laf söyleyip, bunu alay konusu ederken zayıf olduğum için bana 'kemik torbası' demeniz büyük ironi. Sağlıklı olduğum için Allah'a şükrederken sizin ne düşündüğünüz umurumda değil.

        9

        Derya Uluğ

        10

        Derya Uluğ

        11

        Derya Uluğ

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ