Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Şampiyonlar Ligi Devler Ligi'nde VAR kullanılmayacak! - Futbol Haberleri

        Slovakya'nın başkenti Bratislava'da düzenlenen UEFA'nın 42. Olağan Kongresi'nde konuşan Ceferin, VAR ve UEFA'nın geleceği hakkında açıklamada bulundu.

        Taraftarların sürekli VAR ekranı gördüğünü ancak kimsenin bu sistemin nasıl çalıştığını tam olarak bilmediğini ifade edenUEFA Başkanı, "Önümüzdeki sezon Şampiyonlar Ligi'nde VAR kullanılmayacak. Güzel bir proje olabilir ancak acele etmemeliyiz. Hakemleri düzgün bir şekilde eğitmek zorundayız.Benim için hala birçok karışıklık söz konusu ancak bu, VAR'a tam anlamıyla karşı olduğum anlamına gelmiyor." dedi.

        UEFA'nın değişiklikler yapmakta cesur olması gerektiğine de vurgu yapan Ceferin, "Avrupa futbolunu olabildiğince geliştirmeliyiz. UEFA, değişen dünya, modern futbol, gelecek nesillerin hayal gücü ve diğer sporlarla artan rekabete göre gelecek döneme adapte olmaya cesaret göstermeli." ifadelerini kullandı.

        REKLAM

        Ayrıca Ceferin, sahadaki futbolcular arasındaki tek farkın forma renkleri olduğunu belirterek, din, dil, ırk ve cinsiyet gibi başka hiçbir ayrım yapılmadığını da sözlerine ekledi.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ