KATEGORİLER

Yazının devamını okumak için tıklayınız...

Didem Engin

1977 yılında Ankara’da doğdu. Ankara Fransız Charles de Gaulle Lisesi ve sonrasında Galatasaray Üniversitesi Endüstri Mühendisliği bölümünden ikincilikle mezun oldu. Avrupa Komisyonu’nun Jean Monnet bursu yazılı sınavını birincilikle kazanarak Belçika’nın Bruges şehrindeki ünlü “College of Europa”da Avrupa Ekonomisi üzerine yüksek lisansını tamamladı.

2007 Genel Seçimlerinde İstanbul 2. bölgede 14. sırada yer aldı ve CHP’nin en genç milletvekili adayı oldu. Parti Meclisi üyeliği, Kadın Kolları ve Kadın Örgütlenmesinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı görevlerinde bulundu. Çok sayıda uluslararası toplantıda CHP’yi temsil etti.

Di̇dem Engi̇n Haberleri

  • Didem Engin kimdir?

    Gündem, 20 Nisan 2018

    Didem Engin kimdir?

    CHP İstanbul milletvekili Didem Engin, cumhurbaşkanlığı aday adaylığını açıkladı. Didem Engin'in açıklaması sonrasında CHP'nin ikinci adayı da belli olmuş oldu. Peki Didem Engin kimdir?

  • CHP'den bir adaylık açıklaması daha

    Gündem, 20 Nisan 2018

    CHP'den bir adaylık açıklaması daha

    CHP İstanbul Milletvekili Didem Engin, CHP'li Öztürk Yılmaz'dan sonra adaylık açıklamasında bulundu. Son dakika haberine göre Engin, "Cumhurbaşkanlığı aday adaylığımı basın toplantısı ile açıklayacağım" dedi

  • Down sendromlu bireyler için 100 bin imza arıyor

    Sağlık, 18 Mart 2018

    Down sendromlu bireyler için 100 bin imza arıyor

    CHP İstanbul Milletvekili Didem Engin, down sendromlu bireylerin sorunlarını gündeme taşımak için hazırladığı Meclis Araştırma önergesine internet üzerinden başlattığı imza kampanyası ile destek arıyor