Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Didem Kınalı, kıyafetlerini satışa çıkardı! - Magazin haberleri
        1

        Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre; Didem Kınalı, geçtiğimiz gün Cihangir'de objektiflere yansıdı. Kınalı, sokak hayvanları için düzenlenen yardım kampanyasına katıldı.

        Geçtiğimiz ay kedisini kaybeden Kınalı, hayvanları çok sevdiğini ve kazancının yarısını Cihangir sokaklarındaki kedi ve köpekler için harcadığını söyledi.

        2

        Ünlü oryantal, daha önce binlerce TL harcayarak aldığı kıyafetlerini 50 TL, 100 TL gibi rakamlara gönül verdiği hayvanlar uğruna sattı.

        3

        "KİRACIM EVİMİ BAŞKASINA KİRALIYOR!"

        Öte yandan daha önce kiracısından dert yanan ünlü isim, "Kiracım 30- 40 bin lira kira bedeli olan evime 2600 lira kira veriyor. Bu ay sözleşmesi bitti. Ama hala çıkmıyor bir de başkasına kiraya veriyor." demişti.

        4

        "MİLLETÇE AŞACAĞIZ BU DURUMU"

        35 yaşındaki Kınalı, gazetecilerin "Okul açmayı düşünüyor musunuz?" sorusunu ise "Dans okulu açmayı düşünmüyorum. Dünyanın bir ucuna gidiyorum, dersler veriyorum. Ama kendi ülkemde bir türlü değer göremiyorum, kapılar yüzüme kapanıyor. Bu durumu umarım milletçe aşacağız." yanıtını vermişti.

        5

        "ELBİSELERİMİ TUVALETTE GÖRDÜĞÜM OLDU"

        Sahne aldığı yerlerde yaşadığı zorluklardan da bahseden Didem Kınalı, "Bana ikinci sınıf muamelesi yapılıyor. Genelde kulis verilmiyor. Sahneden indiğimde elbiselerimi tuvalette gördüğüm oldu. Tuvalette giyindiğim oldu. Bazen ayna bile olmuyor bana verdikleri kulislerde. Ben şarkıcı olsam beni burda kimse tutmaz. Şarkıcıların burnu çok kalkık." diyerek, sitemde bulunmuştu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ