Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Didem Soydan: Bu yuva benim için! - Magazin haberleri
        1

        Habertürk'ten Volkan Özdemir'in haberine göre; Ünlü model Didem Soydan, önceki akşam Nişantaşı'nda objektiflere yansıdı. Yakın arkadaşı Umut Eker ile birlikte Çin Aslan'ı köpeği Köpük'ü gezdirmeye çıkaran Soydan'ın elindeki kedi yuvası gözlerden kaçmadı.

        2

        "BU YUVA BENİM İÇİN!"

        Didem Soydan, basın mensuplarının, "Elinizdeki yuva sokak hayvanları için mi?" şeklindeki sorusuna, "Yok, bu yuva benim için. Ben kalacağım!" şeklinde esprili bir yanıt verdi.

        Ünlü model, geçtiğimiz aylarda ayrıldığı Burak Deniz hakkındaki soruları ise yanıtsız bıraktı.

        3

        AŞKLARI 1 YIL SÜRDÜ

        Burak Deniz ile Didem Soydan, 2020'nin eylül ayında birlikte olmaya başlamıştı. Çift, geçtiğimiz ay ise ayrılmıştı.

        4

        "GERİ KAFALI MIYIZ?"

        Soydan ile yollarını ayıran Deniz, sona eren beraberliğinin ardından ilk kez görüntülenmişti. Etiler'deki bir mekanda eğlenen oyuncu, çıkışta kız arkadaşlarıyla objektiflere takılmıştı. Kız arkadaşlarıyla otomobiline bineceği sırada görüntülendiklerini fark edince Deniz, aracın kapısını kapatmıştı.

        Ünlü oyuncuya, Didem Soydan'dan neden ayrıldığı sorulmuştu. Deniz, "Didem Soydan'ın sosyal medyadaki iddialı paylaşımları nedeniyle mi ayrıldınız?" sorusuna, "Tabii ki de öyle bir şey yok. Biz geri kafalı mıyız?" yanıtını vererek, tepki göstermişti.

        Ayrılıklarının sebebiyle alakalı konuşmak istemeyen Deniz, aracına yönelerek diğer sorular karşısında sessiz kalmayı tercih etmişti.

        5

        "ÇOK AŞIĞIM"

        Daha önce bir programa konuk olan Soydan, "İngiliz oyuncu Tom Hardy ile aynı asansörde kalmak ister miydin?" sorusuna, "Bir şey itiraf edeceğim; hayranıyım ama şu an çok aşığım ve gözüm gerçekten de başkasını görmüyor." yanıtını vermişti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ