Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Didem Soydan sezonu açtı - Magazin haberleri
        1

        Oyuncu Burak Deniz ile yaşadığı aşkla gündemde olan Didem Soydan, arkadaşlarıyla Bodrum'a gitti. Dizi çekimleri nedeniyle sevgilisinin yanında olmadığı tatilde Soydan'a, Umut Eker ve Umut Yıldırım eşlik ediyor.

        37 yaşındaki Soydan, önceki gün leopar desenli mayosuyla konakladıkları otelde poz verdi.

        2

        Fotoğraflarını Instagram hesabından paylaşan Soydan'a pek çok ünlüden de mesaj geldi. Şarkıcı Cem Adrian, "Ondan sonra neden şey oluyoruz" yorumunda bulundu.

        3

        "LİSEDE ZAYIFLIKTAN ÖLÜYORDUM"

        Soydan, geçtiğimiz günlerde katıldığı bir YouTube programında hayatıyla ilgili merak edilenleri anlatmıştı:

        * Lisede zayıflıktan ölüyordum, 35-40 kilo kadardım. Okulun en havalı kızları marka bot giyiyor. Tıknaz kısa boylular. Ergenliğe benden daha önce girmişler, ben ise Safinaz... Annemle bot almaya gittik. Çubuk kraker o botun içine girer mi? Ayakkabıcıya da rezil oldum. Bu benim için travmadır.

        4

        "BURÇLARA DİKKAT EDERİM"

        * Sevgili seçimlerimde sadece burca dikkat ettim. Belirli burçlar benim hayatımda yok. Hayatımda olan insanların hepsi eylül-ocak arası doğmuştur.

        *Eve ayakkabıyla girmem ama fantezi için özel ayakkabılarım var.

        *Zayıf yönlerimle onları göstermeyerek başa çıkıyorum. Annemden böyle öğrendim.

        5

        *Cinsel yönelimimi sorguladığım zamanlar tabii ki oldu. Bu konuda gizli saklım yok. Benim için bir önem arz etmiyor. Öğrendiklerimiz ve bize öğretilenler arasında uçurumlar var. Bu zamana dek ilişkilerim hep heteroseksüel kişilerle oldu ama mesela New York'tayken bir kız, bir erkek gibi peşime düştü. Onunla ilgili hiçbir şey beni ne duygusal ne de cinsel olarak çekti.

        6

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ